2019 NSC Labor Insurance Exhibition

I september 2019 dro selskapet vårt til Amerika for å delta i utstillingen.På denne utstillingen lærte vi mer om de lokale salgs- og kjøpsvanene til arbeidsforsikringshansker, møtte mange utstillere fra hele verden, besøkte de lokale kundene, og også nyte det unike og vakre landskapet i området.

Utstillingsvarene:

1. Isolasjonshansker for levende arbeid

Det refererer til en slags isolasjonshansker som bæres på hendene til arbeiderne når de arbeider på det elektriske utstyret med en AC-spenning på 10 kV eller mindre (eller DC-elektrisk utstyr med tilsvarende spenningsklasse). Produktmodellen, formen størrelse og tekniske krav skal være i samsvar med bestemmelsene i "Generelle tekniske betingelser for isolasjonshansker for levende arbeid".

2. syre- og alkalibestandige hansker

Det er et beskyttende produkt for å forhindre syre- og alkaliskader på hendene, og kvaliteten skal være i samsvar med bestemmelsene for syrebestandige (alkali) hansker. Hansker er ikke tillatt å være frostet, sprø, klissete eller skadet. Ikke-lekkasje av hansker refererer til: må ha lufttetthet, i et spesifikt trykk oppstår ingen luftlekkasjefenomen.

I henhold til materialet kan denne typen hansker deles inn i gummisyre- og alkalibestandige hansker, latekssyre- og alkalibestandige hansker, plastsyre- og alkalibestandige hansker, dipsyre- og alkalibestandige hansker, etc.

Vanntette hansker og antigasshansker kan erstattes med syre- og alkalibestandige hansker.

3.oljebestandige hansker

Disse produktene er laget av nitril, klorbutadien eller polyuretan for å beskytte håndens hud mot ulike hudsykdommer forårsaket av irritasjon av oljestoffer, som akutt dermatitt, akne, follikulitt, tørr hud, chaps, pigmentering og negleforandringer.

4.sveiserhansker

Det er et personlig verneutstyr for å beskytte mot høye temperaturer, smeltet metall og gnistbrennende hender under sveising. Den er laget av ku- og grisemarmosetskinn eller tolagsskinn.I henhold til forskjellige fingertyper kan den deles inn i to fingertyper, tre fingertyper og fem fingertyper. Sveiserhansker har strenge krav til utseende. Førsteklassesproduktet krever jevn tykkelse på skinnkroppen, fyldig, myk og elastisk. pelsen på skinnoverflaten er fin, jevn, fast, konsistent fargedybde, ingen fet følelse.Klass to: skinnkroppen mangler fylde og elastisitet, skinnoverflaten er tykk, og fargen er litt mørk.

2019 NSC Labor Insurance Exhibition


Innleggstid: 09-09-2019