Dubai Intersec 2019

I januar 2019 dro selskapet vårt til Dubai for å delta i utstillingen.På denne utstillingen lærte vi mer om de lokale salgs- og kjøpsvanene til arbeidsforsikringshansker, møtte mange utstillere fra hele verden, besøkte de lokale kundene, og også nyte det unike og vakre landskapet i området.

Dubai Intersec 2019 b

Hvordan velge hansker?

Som vi alle vet, er vernehansker enheter som brukes for å holde hendene våre trygge. Hvorfor, kan du spørre, kalles de vernehansker? Har den en funksjon som andre hansker ikke har? Ja, den fortjener navnet fordi den har spesielle beskyttelsesegenskaper som andre hansker ikke har. Ulike vernehansker kan brukes på forskjellige steder på grunn av funksjonene deres. På grunn av dens spesielle ytelse, så når vi bruker den, bør vi gjøre de tilsvarende beskyttelsestiltakene, ellers vil den ikke har sin egen beskyttende funksjon, og andre vanlige hansker er ikke annerledes. Fordi beskyttelsesfunksjonene er svært viktige for det, bør vi ta hensyn til følgende aspekter når du velger og bruker:

1, vi bør velge passende hansker i henhold til størrelsen på hendene deres: kan ikke velge for små hansker, fordi hvis valget er mindre enn hendene våre, når vi bruker hansker, vil vi føle at hånden er veldig stram, men det er heller ikke bidrar til blodsirkulasjonen i hendene våre;Men du kan ikke velge hansker som er for store.Hvis hanskene er for store, vil vi føle oss ganske lite fleksible når vi jobber, og hanskene vil lett falle av hånden.

2, bør vi velge passende hansker i henhold til ulike arbeidsmiljø. Ulike hansker har forskjellige beskyttende effekter, bare i henhold til deres eget arbeidsmiljø vil møte spesielle omstendigheter for å velge å unngå unødvendig fare.

3. Uansett hva slags hansker du bruker, bør du sjekke dem ganske nøye og bytte dem ut så snart de viser tegn til brudd. hansker eller skinnhansker på den før den kan brukes riktig.

4. Hvis du velger hansker laget av syntetisk gummi, skal fargen være ensartet og håndflaten skal være tykk, men resten skal være like tykk.Og overflaten skal være relativt glatt. Det viktigste er at den øvre delen av hansken ikke skal være skadet, ellers kan den ikke brukes.

Dubai Intersec 2019

 


Innleggstid: 15-jan-2019